Nieuwe website

Een website is voor een voetbalclub de manier bij uitstek om te communiceren met zijn leden. Ook in deze tijden van facebook, twitter, en andere sociale media blijft een website ongelooflijk belangrijk. Niet enkel voor leden, maar ook voor niet-leden, bijvoorbeeld bezoekende clubs en potentiële nieuwe spelers.

We hadden bij Groenenhoek een zeer degelijke en mooie website die regelmatig actueel werd gehouden. Thomas Deckers beheerde deze website en heeft dit jaren zeer goed gedaan. Daarvoor willen we hem dan ook bedanken.
Aan alle mooie liedjes komt echter een eind en wanneer Thomas besloot te stoppen wegens tijdgebrek moest er gezocht worden naar een oplossing. Deze werd gevonden toen Robrecht Daems zich vrijwillig aanbood om de website te onderhouden. Robrecht is een speler van de tweede ploeg, coach van de mini-miniemen 1 en al jaren aangesloten bij Groenenhoek. Hij zal voor het onderhoud en de actualisatie van de website zorgen.

Van deze nieuwe wind is ook gebruik gemaakt om de site eens grondig te vernieuwen. 
Een nieuwe site werd van de grond opgebouwd en er werd geprobeerd deze zo duidelijk mogelijk te maken voor zowel leden als niet-leden.
Het is echter niet meer dan logisch dat ook deze website nog enkele kinderziektes kent. Wanneer u een probleem heeft met de nieuwe website, als er iets onduidelijk is of als u gewoon iets wilt melden, kan u altijd contact met ons opnemen via de contact pagina.

Wij moedigen u aan de nieuwe site te verkennen en regelmatig een kijkje te komen nemen!