Resultaten 2015-2016

Hieronder vindt u de resultaten van het afgelopen seizoen voor al onze ploegen vanaf de miniemen. Deze resultaten zijn allemaal natuurlijk relatief, bij de jeugd gaan we uit van spelplezier en goed voetbal, het resultaat komt op de tweede plaats.

Als u de resultaten bekijkt hou er dan zeker rekening mee dat we bij Groenenhoek onze jeugdploegen steeds zo hoog mogelijk inschrijven. Op deze manier vallen de resultaten bij sommige ploegen misschien tegen maar de spelers kunnen enkel maar verbeteren door elke week tegen goede tegenstanders te spelen.
Dit betekent natuurlijk ook dat de goede klassementen van andere ploegen zeker heel wat waard zijn.

Als u graag meer details wenst te zien kan u deze vinden op de website van het kvv: kvv.be 
Als u groenenhoek intypt kan u dadelijk de ploeg van uw keuze selecteren.

Miniemen 2
De jongste ploeg van Groenenhoek die met een klassement speelt behaalde dit jaar in een zware B-reeks een 8e plaats op 12 ploegen met 27 punten en een doelsaldo dat net positief bleef: 50-49.

Miniemen 1
De oudste miniemen behaalden dit seizoen een mooie vierde plaats in de A-reeks, ze behaalden 32 punten met een doelsaldo van 89-59, de eerste 2 ploegen, OLVE en ik dien waren te sterk maar met 2 puntjes meer hadden ze een derde plaats kunnen behalen.

Cadetten 2
Onze eerste jaars cadetten behaalden in de B-reeks een 7e plaats met 14 punten na 16 wedstrijden met een doelsaldo van 40-50.

Cadetten 1
De oudste cadetten van Groenenhoek behalen dit seizoen de 11e plaats in de A-reeks met 14 punten.

Scholieren
De scholieren werden dit jaar met een heel jonge ploeg in de A-reeks ingeschreven, zij speelden een mooi seizoen met een 6e plaats tot gevolg, ze behaalden 25 punten  met een doelsaldo van 49-70. Dit kan volgend seizoen alleen maar verbeteren wanneer alle spelers een jaartje ouder zijn.

Junioren
Onze juniorenploeg is steeds blijven groeien dit seizoen met als resultaat de 3e plaats in de C-reeks met evenveel punten als de eerste. De eerste 3 in deze reeks beëindigden het seizoen met gelijk aantal punten waarna het doelpunten coëfficiënt de beslissing bracht. Onze junioren hadden dan wel het meeste doelpunten gemaakt maar ze hebben er jammer genoeg teveel tegen gekregen om kampioen te kunnen spelen. Toch onthouden wij vooral de gedeelde eerste plaats.

Dames
De dames speelden dit seizoen in de D-reeks en beëindigen het seizoen op een 8e of 9e plaats afhankelijk van een inhaalwedstrijd tussen helderhoek en cantincrode die dinsdag wordt gespeeld. Zij scoorden 33 keer en kregen 54 doelpunten tegen. Ze behaalden 21 punten op 22 wedstrijden.

Veteranen
De veteranen speelden dit seizoen in de buik van de A-reeks, ze behaalden een 8e plaats op 14 ploegen met 31 punten en een doelsaldo van 53-68.

Derde ploeg
Onze derde ploeg sloot een moeilijk seizoen af op de laatste plaats in de derde afdeling van de reservencompetitie met 7 punten .

Tweede ploeg
De tweede ploeg kende een fantastisch begin van het seizoen waarin ze meerdere weken op kop van de eerste afdeling van de reserven stonden. Dit niveau konden ze jammer genoeg niet het volledige seizoen behouden waardoor ze het seizoen afsluiten op een knappe 5e plaats. Deze prestatie is zeker bewonderenswaardig als je beseft dat drie vierde van deze ploeg eigenlijk nog bij de junioren zouden moeten spelen als je kijkt naar hun leeftijd. Deze jonge bende behaalde 35 punten met een doelsaldo van 78-44, ze scoorden het op 1 na meeste doelpunten en kregen er het op 2 na minste binnen.

Eerste ploeg
En onze eerste ploeg behaalde dit jaar uiteraard de titel in eerste afdeling waardoor ze volgend seizoen in ere afdeling zullen uitkomen. De titel werd uiteindelijk behaald met 47 punten -3 punten voorsprong op de 2e, cantincrode - en een doelsaldo van 58-29.