info afsluitdag 2016

Beste leden, ouders en sympathisanten,
Het einde van het seizoen nadert en naar jaarlijkse gewoonte is dan het afsluitweekend weer een topaffiche! Op zaterdag 14 mei is onze Airportcup weer een trekpleister voor elke voetballiefhebber (ons eigen tornooi voor pupillen 4, meisjes en mini-miniemen) en op zondag 15 mei is er onze supergezellige, niet te missen, afsluitdag!

Wat mag je verwachten?
Vanaf 13u zal er een heuse volkskermis voor jong en oud neerstrijken op onze velden: fun en
ambiance zijn verzekerd, zeker als jij meedoet!

Nieuw dit jaar: niet alleen onze spelers maar ook ouders, grootouders, nonkels en tantes, zussen en broers mogen de mouwen opstropen! Maak zelf een team met 5 tot 7 Groenenhoekfans, daag een ander team uit en trek ten strijde in verschillende disciplines: touwtrekken, volleybal, een spelletje kubb, zaklopen of toch maar gewoon een wedstrijd voetbal? Het kan allemaal!

Stel je team voor op de Facebookpagina van onze club en daag een ander team uit!

Met een spelletjeskaart kan iedereen op eigen tempo dan weer een 6-tal leuke en uitdagende doespelletjes afwerken. Met je volle kaart krijg je sowieso een leuke verrassing, en wie weet win je wel een extra prijs als spelletjeskampioen!
De jongsten kunnen zich doorlopend uitleven op het springkasteel!
Naar goede gewoonte zoeken we ook enkele sportieve mama’s en papa’s die hun voetbalkunsten willen tonen:
15u : galawedstrijd mama’s – meisjes/dames
16u : galawedstrijd papa’s – trainers

Rond 16u45 wordt de meest verdienstelijke speler per jeugdploeg in de bloemetjes gezet.
Van al dat gesport krijg je uiteraard honger! Daarom kan je ook nu weer een lekkere spaghetti eten aan een zeer democratische prijs (5 euro voor een kinderportie, 8 euro voor een volwassen portie).
We voorzien eetmomenten om 13u, om 17u en om 19u.
Hiervoor kan je je inschrijven voor donderdag 12 mei via bijgevoegde strook (afgeven aan je trainer of aan de toog), of stuur je bestelling door via mail naar info@groenenhoek.be!
Wij rekenen op jullie om er samen een mooie en gezellige dag van te maken!

Hier vindt u de brief in pdf formaat met het invulstrookje voor de spaghetti.